Dakwah berstrategi teras pembangunan masyarakat norma baharu - Fatah Yasin, Raudlotul Firdaus; Aljeffri, Syed Nabil Fauawaz (Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia, 2022)
Bagi kelangsungan agenda dakwah negara agar Iebbih berkesan dan strategik, Mailis Dakwah Negara (MDN) dengan keriasama Yayasan Dakwah lslamiah Malaysia (YADIM) telah meneraiui perbincangan dan penyelarasan kegiatan dakwah seluruh negara dengan penganjuran Konvensyen Dakwah Negara sepanjang bulan Ogos tahun lalu.