Persepsi dan strategi pelajar bukan Arab terhadap penggunaan novel dalam pembelajaran bahasa Arab - Ahmad Safian, Nursafira; Abul Hassan Ashari, Mohamad Zulfazdlee; Mustapha, Nik Hanan (Universiti Malaysia Sarawak, 2022)
ABSTRAK