Eurofighter Typoon - Zakaria, Rozanizam (Penerbitan kata Pilar, 2022)
Kisah pengalaman pesakit yang mengalami autism spectrum disorder dengan kefungsian tinggi (Asperger's Syndrome), sejenis penyakit gangguan perkembangan (neurodevelopmental disorder). Buku ini menghimpunkan kisah-kisah pengalaman pesakit dan perawat penyakit mental.