Saka Bulimia - Zakaria, Rozanizam (Penerbitan kata Pilar, 2022)
Kisah pengalaman pesakit yang mengalami bulimia nervosa, sejenis penyakit gangguan pemakanan (eating disorder). Buku ini menghimpunkan kisah-kisah pengalaman pesakit dan perawat penyakit mental.