Adakah vaksin Covid-19 selamat untuk kanak-kanak dan remaja? - Che' Man, Mohamad; Che Alhadi, Shahidah (2022)
Pusat Kawalan Penyakit Berjangkit dan Pencegahan (CDC) sangat mengesyorkan supaya kanak-kanak berusia melebihi 5 tahun ke atas mendapatkan vaksin covid-19 untuk mencegah jangkitan.