Kajian hukum mengenai kesan permainan digital terhadap masyarakat - Idris, Norbik Bashah; Samsuri, Suhaila; Ahlan, Abdul Rahman; Mahmud, Murni; Saidin, Aznan Zuhid; Muhammad, Muhd. Rosydi; Azuddin, Muna; Sharifah Nur Amirah, Sarif Abdullah; Mohammed, Siti Asma; Hamzah, Mohd Syarqawy; Abdul Molok, Nurul Nuha; Kadir@Shahar, Hazlin (2022)
Kertas ini bertujuan mencadangkan penentuan hukum untuk pertimbangan ahli-ahli Mesyuarat Jawatankuasa Muzakarah Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia tentang kesan permainan digital berunsurkan keganasan kepada masyarakat.