Tudung Raya Paling Cantik - Md Nor, Siti Azizah (Kalam Ilham Cipta Press, 2021)
Hari raya merupakan Hari Kemenangan umat Islam selepas pertarungan hebat melawan hawa nafsu berpuasa selama sebulan. Persediaan sebelum dan semasa menyambutnya mengundang pelbagai cerita penuh kelucuan, meruntun emosi dan memberi iktibar tersendiri. Kunjung-mengunjungi serta ziarah menziarahi sesama keluarga, sanak saudara, jiran tetangga dan rakan taulan menjadi agenda utama sambutan Hari Raya Aidilfitri. Pakaian baharu berwarna warni diselangi dengan hidangan dan juadah lazat menjadi pelengkap meraikan hari penuh kemeriahan ini. 41 orang penulis anekdot kreatif seluruh negara bergabung tenaga melengkapkan buku istimewa ini. Keunikan, keindahan dan nostalgia Aidilfitri disampaikan dengan tulus, bersahaja dan berseni untuk mengembalikan kemanisan memori dan merakamkan kisah-kisah benar yang berlaku di kalangan masyarakat.