Skor mumtaz - nota bestari qawa'id al-lughah al-Arabiyyah sukatan KBD tingkatan 4 dan 5 - Abu Bakar, Asnawie; Sahrir, Muhammad Sabri (Telaga Biru Sdn Bhd, 2021)
Skor Mumtaz - Nota Bestari Qawa'id al-Lughah al-Arabiyyah Sukatan KBD Tingkatan 4 dan 5, published by Telaga Biru Sdn Bhd 2021.