Emosi wanita hamil ketika Covid-19 - Mohd Arifin, Siti Roshaidai (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
Terdapat sebilangan wanita hamil yang mengalami gangguan emosi disebabkan oleh pelbagai faktor seperti kehamilan yang tidak dirancang, kurang sokongan, dan masalah kesihatan semasa hamil. Pandemik Covid-19 telah menambahkan risiko gangguan emosi kepada wanita hamil.