Garis panduan pelaksanaan Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan (JKK) - Lim, Jac Fang; Giloi, Nelbon; Yaakof, Mohd Suhaimi; Edwin, Jason; Eng, Hong Heng; Angan, Harman; Sudi, Aitlin; Rimpau, Pedelin; Gunsalam, Simson; Joseph, Adrien Henry; Nonche, Iskandar; Gitam, Andrew Kanduring (Malaysian Integrated Medical Professionals Association, 2021)
Garis panduan ini merupakan terbitan sulung kumpulan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan yang dihasilkan dengan kerjasama daripada pelbagai pihak yang berpengalaman. Garis panduan ini juga dilengkapkan dengan modul latihan dan dalam dwi bahasa. Garis panduan ini disediakan sebagai satu ringkasan bagi kehendak Akta Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 1994 dan peraturannya, serta memberi cadangan dalam membantu pelaksanaan tugas-tugas Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan.