Lebah Kelulut Urban ‘Maniskan’ Kehidupan Komuniti Taman Melewar - Amir, Adibah; Sidek, Khairul Azami (BERNAMA, 2021)
Hampir dua tahun, pandemik COVID-19 yang melanda dunia telah memberikan pelbagai kesan langsung kepada rakyat di Malaysia. Antara implikasi besar yang dibawa oleh wabak COVID-19 ialah kemerosotan ekonomi yang mengganggu proses kelangsungan hidup. Ramai yang kehilangan pekerjaan dan punca pendapatan ketika tempoh yang sukar ini. Bagi penduduk di bandar, mereka lebih terkesan lagi kerana kos hidup di bandar yang tinggi.