Al-Quran Al-Karim Tajwid dan Terjemahan - Abd Hamid, Mohd Azrul Azlen (Telaga Biru Sdn Bhd, 2021)
Al-Quran Al-Karim ini menggunakan terjemahan bahasa Melayu yang terkini serta bertema. Telah disemak oleh tenaga pakar dalam bidang taksir. Dengan gaya bahaya yang kontemporari dan mudah difahami. Terjemahan ini bertujuan untuk membantu umat Islam memahami isi kandungan al-Quran al-Karim.