Skrin media dan kanak-kanak: apa ibu bapa perlu tahu? (Bahagian 1) - Abdul Hadi, Azwanis; Ismawi, Hidayatul Radziah; Hairi, Farizah (2021)
An informative book on the effect of screen media on very young children.