Al-Quran Al-Karim & Terjemahan (Al-Ghufran) - Abd Hamid, Mohd Azrul Azlen (Telaga Biru Sdn Bhd, 2020)
Diriwayatkan daripada Abdullah bin Mas'ud r.a, Rasulullah SAW bersabda: "Sesiapa yang membaca satu huruf Kitab Allah, maka dia mendapat pahala satu kebaikan sedangkan satu kebaikan dibalas sepuluh kali lipat. Aku tidak mengatakan alif lam mim satu huruf, tetapi alif satu huruf dan lam satu huruf serta mim satu huruf"