Al-Quran Al-Karim Tajwid dan Terjemahan (Al-Kamil) - Abd Hamid, Mohd Azrul Azlen (Telaga Biru Sdn Bhd, 2020)
Diriwayatkan daripada Abdullah bin Mas'ud RA, Rasulullah SAW bersabda: "Sesiapa yang membaca satu huruf Kitab Allah, maka dia mendapat pahala satu kebaikan sedangkan satu kebaikan dibalas sepuluh kali lipat. Aku tidak mengatakan a/if lam mim satu huruf, tetapi alif satu huruf dan lam satu huruf serta mim satu huruf."