Analisis hadis-hadis berkaitan pandemik - Jamil, Khairil Husaini (2021)
Pembentangan ini membicarakan hadis-hadis yang berkaitan pandemik. Sebahagian daripada hadis-hadis ini telah dihuraikan dalam buku Nasamat al-ʿAwn: Terjemahan dan Huraian 40 Hadis Bencana, Epidemik dan Taʿun.