Mkitchen® UIAM penggerak asnaf sejahtera lestari - Ahmad Dahlan, Abdul Rahman; Ibrahim, Jamaludin; Alias, Majdan; Ahmad H.Osman, Rahmah; Mhd. Sarif, Suhaimi; Jaapar, Ghazali; Abdul Razak, Dzuljastri; Mohamad Ali, Noor Azian; Abdul Aziz, Normaziah; Mohamadali, Noor Azizah; Mahri, Nurhafizah; Ismail, Amelia Ritahani; et al. (Meso Publishing, 2021)
Buku ini membentangkan naratif dan pengalaman rintis projek usaha sama dengan masyarakat melalui kerjasama pintar atau ta’awun melalui projek Mkitchen® UIAM. Rakan strategik projek ialah Masjid Al-Syakirin Gombak (MASG).