Himpunan kelebihan Rasulullah SAW - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (2021)
- Allah memuji dan sucikan baginda daripada berbagai sudut - Status persahabatan diiktiraf walaupun bertemu cuma seketika - Haram menggunakan Kun-yah seperti Rasulullah SAW