Hak asasi kanak-kanak: pendidikan formal di sekolah - Mokhtar, Khairil Azmin (2021)
Koresponden BERNAMA – 6 April 2021 (Selasa) Pengacara: Chad Le Tetamu: Prof. Madya Dr Khairil Azmin Mokhtar Pensyarah Undang-Undang, Perlembangan dan Hak Asasi