Afiat isu semasa kesihatan - Ismawi, Hidayatul Radziah (Hidayatul Radziah Ismawi, 2021)
E-book ini membincangkan beberapa kondisi perubatan yang biasa berlaku dan sesuai diketahui dengan lebih lanjut oleh orang awam.