Radang & tulang: kondisi ortopedik yang wajib anda tahu (Siri 1: 6 kondisi yang kerap berlaku) - Mohamed, Ahmad Mahyuddin (Efektif Medik Sdn. Bhd., 2021)
Ebook ini menceritakan pelbagai kondisi Ortopedik yang kerap berlaku dan bertujuan untuk memperkasakan masyarakat awam agar mereka mendapat informasi ringkas, tepat dan sahih.