Garis panduan : saringan pemakanan untuk warga emas di klinik kesihatan - Sheikh Hishamuddin, Siti Nur Amirah; Hamirudin, Aliza Haslinda; Harith, Sakinah; Md Aris, Mohd Aznan; Abd. Aziz, Karimah Hanim; A. Rashid, Nurul Syaireen (International Islamic University Malaysia, 2020)
Objektif umum garis panduan ini adalah untuk memberi maklumat kepada anggota kesihatan berkenaan dengan saringan malpemakanan bagi warga emas dalam kalangan komuniti.