Ortak Çalışmalara Hız Verilmeli (Speeding up in collaborations) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Yoğun ve dolu geçen bir haftayı da tamamlayarak Malezya’ya, misafirlerimle birlikte bizleri çok samimi duygularla karşılayan Hz. Mevlana şehrinin dostlarını geride bırakarak dönüyoruz. Hakikaten çok yoğun olmasına rağmen oldukça verimli geçen III. Uluslararası Eğitimde Kalite Kongresi (2-4 Aralık 2011) Türkiye’ye gelmeden önce olduğu gibi geldikten sonra da birçok olumlu çalışmalara vesile oldu. Kongre vesilesiyle hem Türkiye, hem de Malezya ile ilişkilerin Eğitim, Kültür, ve Ekonomi alanında ortak çalışmaların yapılmasına yönelik ciddi ikili ilişkiler gerçekleştirildi.