Survival politik vs Survival rakyat - Mokhtar, Khairil Azmin (2020)
Ruang Bicara (13 Okt 2020) "Survival Politik Vs Survival Rakyat" Tetamu 1) Azmi Hassan Geostrategis 2) Prof. Madya Dr. Khairil Azmin Mokhtar Pensyarah Undang-Undang, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)