Makanlah sayang... resepi sihat & mudah untuk anak-anak - Mohd Hussin, Zabidi Azhar; Jaafar, Nurul Hazirah (ZH Management Resources Sdn Bhd, 2020)
Buku ini diterbitkan dengan tujuan membantu ibu bapa atau penjaga anak-anak, khususnya anak-anak istimewa dalam menyediakan makanan alternatif bagi mempelbagaikan jenis makanan di dalam diet seharian anak-anak mereka.