Ceritera haji wartawan Al-Quran: tuhan, kami datang.... - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari; Abdul Rahman, Abdul Basit (PTS Publishing House Snd. Bhd., 2019)
Ceritera Haji Wartawan Al-Quran - Tuhan, Kami Datang... adalah sebuah catatan travelog haji. Ia mengandungi kisah-kisah pendek yang menarik, dan dikaitkan dengan tafsir Al-Quran.