Rebah tanpa hidayah - Abd Hamid, Mohd Azrul Azlen (Telaga Biru Sdn Bhd, 2018)
Hidayah umpama air yang perlu selalu diminum. Oleh itu, berdoalah setiap hari agar kita dikurniakan hidayah kerana tanpanya kita rebah.