Perceraian bukan jalan penyelesaian terbaik atasi kemelut rumahtangga - Muhammad Sanusi, Raiham; Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Sinar Harian, 2020)
Perceraian bu-kanlah jalan penyelesaian terbaik menangani kemelut rumah tangga kerana ia akan membuka banyak pintu fitnah atau masalah lain.