Keranamu aku disini - Abdul Latif @ Bapoo, Lilisuriani (Wacana MBM, 2020)
ASUHAN KEHIDUPAN menghimpunkan karya 20 penulis menerusi menerusi projek penulisan anekdot dan citra kehidupan. Karya-karya mereka mencoretkan pelbagai kenangan yang dibaluti perasaan dan ibrah berkaitan pengalaman mendidik atau mengasuh anak-anak menerusi aktiviti taska, tadika, bimbingan, pemulihan atau terapi dalam usaha membentuk citra manusia yang terdidik.