"Titih Keturunan' in 70 Tahun Kamil Ab. Majid (2019) - Muhamad Shukri, Abdul Salam (Ilhambooks, 2019)
This part is generally based on the article written on "Tuan Guru Haji Ab. Majid bin Ibrahim (1903-1970) dan Sumbangannya cheeped Perkembangan Ilmu di Kelantan dan Pembentukan Keluarga Besar."