Garis panduan pelaksanaan dasar inklusif orang kurang upaya di institusi pendidikan tinggi - Mohd Amin, Ruzita (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2019)
Garis panduan ini telah dilancarkan oleh YB Menteri Pendidikan Malaysia pada 5 September 2019. Dengan ini Kementerian mewajibkan semua IPT awan dan swasta menggunapakai garis panduan ini untuk kelestarian pelajar.