Dilarang membuang sampah - Ismail, Mohamad Zuber; Johari, Arina (2014)
"Fikir dahulu sebelum buang" antara slogan yang dipopularkan oleh Kementerian Pembangunan dan Perumahan Malaysia bagi membendung gejala pembuangan sampah yang tidak terkawal.