Kesan merokok, ‘vaping’ dan ‘juuling’ kepada kesihatan remaja = Smoking, vaping and juuling implications on adolescent health - Che' Man, Mohamad (2019)
Ketagihan Nikotin: ‘Penyakit kronik yang boleh sembuh dan berulang’ “Ketagihan nikotin memerlukan rawatan perubatan sebagaimana penyakit ketagihan dan penyakit kronik yang lain”