PRK Semenyih: calon atau parti? - Sarji, Mat Zamri (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2019)
Pilihan Raya Kecil Semenyih merupakan pilihan raya yang penting untuk pemerintah dan pembangkang. Masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan.