Motivasi Pembelajaran Kendiri Bahasa Arab dalam Kalangan Pelajar Sekolah Rendah melalui Teknologi: EZ-Arabic sebagai Aplikasi dan Penilaian - Yahaya, Mohd Firdaus; Nasir, Mohd Shahrizal; Sahrir, Muhammad Sabri; Abdul Hamid, Mohd Fauzi; Wan Idris, Wan Mohd Rizhan; Abdul Aziz, Azwa; Sha'ari, Shaferul Hafes; Johari, Siti Munirah (2016)
As attached in the research report