Manual audit akses 1Malaysia sebagai garis panduan untuk fasilitator rekabentuk sejagat - Omar, Zaliha (Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, 2011)
akses 1Malaysia, fasilitator rekabentuk sejagat