Güçlü Türkiye olmak için=To be a strong Turkey - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Geçenlerde gençlerle birlikte hasbihal ederken, muhabbet arasına ilginç bir soru düştü. Ortaya düşen soru da şuydu. Biz Türkiyeli Müslümanlar olarak dinimizi tam anlamıyla yaşayamadığımız halde neden dünya Müslümanları hep bizi umut olarak görmekte, dünya liderliğini bizden beklemekteler?