Haydi firdevs'e=Let's go to paradise - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Dünya önü alınmaz bir değişime girerken, Türkiyemiz de yeni atılımlara adım atıyor. Halkın doğrudan yönetimi ele alıp, cumhurun reisi ile yönetim biçimini belirlemesi belki de yapıla gelmiş değişimlerin ön önemlisi. Bir çok badireyi milletimizin feraseti, birlik ve beraberliğimizin şuuru ile aştık. Yeni dirilişlerin, yeni uyanışların eşiğindeyiz.