Gönül köprüleri kuruluyor = Heart bridges are established - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2017)
Doğu Afrika'nın üç önemli ülkesine sayın Cumhurbaşkanımız tarafından gerçekleştirilen ziyaret tarihi misyonumuza uyumlu bir sürecin emin adımlarla devamettiğinin en önemli göstergelerinden. Her ne şartlarda olursa olsun tarihi misyonumuzu yaşatmak en başta “mazlumların umudu” olanların görevi. Ne biz Afrika'dan ne da Afrika bizden ayrı düşünülebilecek bir Coğrafya değil.