Erdoğan Zaten Başkan! = Erdogan is already President! - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti., 2016)
Geçen haftaki Endonezya ziyaretimiz bize bir gerçeği daha hatırlattı. Ümmetin dertleri ile dertlenen, ümmetin geleceğine kafa ve gönül yoran, ümmet için var olup ümmet için yok olma mücadelesi içinde olanlar zaten o ağır yükü de çoktan omuzlamışlardır. Bir çok üniversite, okul ve geleneksel tabirle Pondok (Medrese) ziyaretinde bulunduk. Vakıf geleneğini tam olarak çalışmalarında uygulayan örnek olacak okulları ve Türkiye hayranı, Erdoğan aşkı ile dopdolu, Davutoğlu vizyonunu içselleştirme gayretinde olan onbinlerce gençlerin heyecan ve hayran bakışlarına şahit olduk. Hele lise talebesi öğrencilerin çıkardığı bir gazetede bir öğrencinin yazdığı makaleyi görünce sorumluluğumuzun ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha hatırladık. Erdoğan gibi örnek bir şahsiyet olmak istiyoruz anlamına gelen makalenin başlığı şöyleydi: "Meneladani Sosok Erdogan." Endonezyalı bir hocanın heyecanla makaleyi bize tercüme etmesiyle sevinçten gözlerimizden gelen yaşları gizleyemedik. Fakat, Endonezya’da “Fetullah Gülen ve Paralel Yapı” büyük yatırımlar yaparak halkı ve kanaat önderlerini zehirlemeye çalışmışlar, eğitim adı altında gizli emellerine hizmet eden ciddi ortak çalışmalar ve faaliyetler yapmaktalar. Buna rağmen Erdoğan ve Davutoğlu hayranlığını yok edememişler. Kimle konuşursak konuşalım, yeterli doğru bilginin kendilerine ulaştırılamamasından dolayı, Paralel Yapı ve onun başkanı ile iyi ilişkiler içinde olduklarını ortak çalışmalar yaptıklarını anlatıyorlardı.