تطبيقات التورق في سوق السلع الماليزية دراسة نظرية تطبيقية = Applications of Tawarruq in the Malaysian commodity market (Bursa Suq Al-Sila') = Penggunaan Tawarruq dalam pasaran komoditi Malaysia: Kajian teori dan amali - Mohamed Cherif, Benaouali; Mohd Noor, Azman (IIUM Press, 2015)

(untitled)
مستخلص البحث