İtikaf yada offline Dünya (I'tikaf or offline world) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Kısa süreliğine de olsa herşeyi bir kenara bırakıp, popüler tabirle “offline” yapıp kendimizle başbaşa kalmaya ihtiyacımız var. Yaşamı her yönden sarmış şu dünya meşgalelerinden sıyrılıp, yani durup kendimizi dinlemeye ihtiyacımız var aslında.