Diriliş mevsimi, mursiler bitmez (The season of awakening, Mursi (s) do not end!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Seçimler bitti bitmesine ama, davası olanların seçimi ve mücadelesi hiçbir zaman bitmeyecek!