Paralel terör Malezya’da (Parallel terror- Fetullah Gulen in Malaysia) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Paralel kuklalar ülkemiz aleyhine Malezya’da uzun zamandır devamettirdikleri lobi faaliyetlerini artık hiç kimseden çekinmeden arsızca yapmaya başladılar.