Apabila emosi kuasai diri - Musa, Ramli (The New Straits Times Press (Malaysia) Berhad, 2014)
Masyarakat Malaysia dikenali dengan sopan santun dan budi bahasa yang tinggi, namun hakikatnya kebelakangan ini banyak kejadian yang bertentangan dengan nilai murni ini.