Prinsip ibadat - Mamat, Ismail (Open University Malaysia, 2013)
Buku ini membicarakan tentang hukum-hakam amali fiqh yang berkaitan ibadat khusus. Tajuk-tajuk yang dibincangkan adalah mengenai hukum bersuci, solat, zakat, puasa, umrah, sembelihan dan korban.