Qiyamullail dan doa amalan Rasullah SAW - Abd. Latip, Zaharin (al-Hidayah Publication Sdn. Bhd., 2013)
Buku yang memaparkan amalan qiyamullail rasulullah saw yang boleh dijadikan ikutan setiap umatnya, Banyak fazilat yang boleh diperolehi dengan mengamalkan qiyamullail.