Gagal ke tandas - Badzis, Mastura (Berita Harian, 2012)
Saya mempunyai seorang anak berusia empat tahun. Dia masih tidak boleh bercakap kalau ingin membuang air besar atau air kecil. Walaupun sudah empat bulan saya melatihnya ke bilik air tetapi masih gagal. Perlukah saya terus memakaikan lampin pakai buang?. Anis