Memleket’e Merhabalar (hello to the memleket) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2007)
Yıllar öncesinde duyduğum heyecanı tekrar yaşayarak başlıyorum ilk yazıma. İnanıyorum ki her yazar için yazmaya iten bir neden vardır hayatında.35’e merdiven dayadık… Cahit Sıtkı Tarancı “Yaş Otuz Beş Yolun Yarısı Eder” dese de bence 35 yaş ömrün sonbaharı, verimli olmanın, meyveleri yavaş yavaş toplamanın yaşı. Şimdiden meyveleri vermek için dalları eğmek gerekir…