Transformasi perumahan negara - Mohd. Arshad, Mohd. Nahar (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
MEMILIKI rumah sendiri adalah idaman setiap rakyat Malaysia. Rumah bukan sahaja satu keperluan asas tetapi dengan perancangan pembelian yang baik, ia menjadi aset penting dalam membina nilai bersih positif kepada kewangan individu.